Werken bij Gapph

Gapph is op zoek naar een gedreven vastgoedbeheerder (40 uur per week).

Vastgoedbeheerder Amersfoort-Utrecht

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Als Vastgoedbeheerder bij Gapph zijn jouw organisatietalent en het sociale aspect van groot belang! Oftewel: ondernemen met een sociaal hart is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren en dat is iets wat ook bij jou past.

Als Vastgoedbeheerder ben je dagelijks bezig met het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt. Een woonwijk, kantoor, school of zelfs een compleet herontwikkelingsproject behoren tot jouw portefeuille. In deze functie onderhoud je een goede relatie met bewoners, ondernemers en opdrachtgevers. Dit loopt dan ook als een rode draad door jouw dagelijkse werkzaamheden.

Geen dag is hetzelfde, daar krijg jij juist energie van. In deze zelfstandige rol ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de te beheren panden. Je werft en selecteert geschikte tijdelijke bewoners en ondernemers. Je geeft bezichtigingen en maakt op locatie de contracten in orde. Ook voer je periodieke controles uit in de panden en je verricht daar waar nodig klein technisch werk. Aan het eind van het project zorg je uiteraard voor een juiste oplevering met de bewoners en lever je het pand netjes op aan de eigenaar. Maak je geen zorgen: er is een backoffice die je daarbij kan ondersteunen.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die naast het reguliere beheer van gebouwen ook enkele Gemengd Wonen projecten beheert. Bij deze woonvorm wonen starters, studenten en mensen uit de maatschappelijke opvang/zorginstelling samen. Iedere bewoner maakt op deze locatie zijn een eigen woonplek. Jij helpt, stimuleert en motiveert deze bewoners om op een fijne manier samen te wonen, met elkaar activiteiten te organiseren voor elkaar en de buurt, en elkaar te ontmoeten en te helpen als dat nodig is. Kortom, je hebt een sociaal hart, weet hoe je deze projecten moet beheren en weet wat je moet om doen om goed contact met iedereen te hebben. Want alleen samen maak je van een Gemengd Wonen project een prettige woonplek voor onze bewoners. En dat snap jij als geen ander!

Wat heeft Gapph jou te bieden?

Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Iemand met een ondernemend karakter zal zich hier snel thuis voelen.

 • Een fulltime dienstverband bij Gapph!
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon, iPad en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal!
 • Leaseauto voor zakelijk gebruik. Privégebruik met eigen bijdrage is mogelijk.

Wat breng je mee als Vastgoedbeheerder?

Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in een zelfstandige en commerciële functie en bent toe aan een nieuwe stap. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing. Daarnaast neem je mee:

 • een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting (uitzenden, detachering) of dienstverlenende richting (horeca, toerisme, etc);
 • 2 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring;
 • een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • je bent een aanjager: jij weet precies wat je moet doen om op een sociale manier andere mensen te motiveren of te stimuleren iets te doen, op gang te komen of om iets te veranderen;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je woont in (de omgeving van) het werkgebied Amersfoort-Utrecht;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende leegstandbeheerders van Europa. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 8 vestigingen in Nederland en België. Met een team van totaal 60 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Interesse?

Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact. Reageren kan vóór 3 juli aanstaande. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar werken@gapph.nl.
Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Matthias van Klaveren, Operationeel Manager via (06) 46 00 00 60.

De sollicitatieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit: 
De kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 6 juli en donderdag 9 juli in Amersfoort. Kandidaten die door zijn naar de volgende ronde krijgen bij de uitnodiging voor het vervolggesprek de nieuwe datum en tijd te horen.

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer

Twitter

Logo KLB

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht