Er zijn geen woonruimtes meer beschikbaar. Heb je toch interesse om in de toekomst in aanmerking te komen voor woonruimte, vul dan onderstaande contactformulier in.

Tijdelijke woonruimte beschikbaar voor jongeren in het gezellige Amersfoort

Medio november krijgen wij tijdelijke woonruimtes beschikbaar in een voormalig kantoorpand. Deze unieke locatie op industrieterrein De Hoef wordt getransformeerd naar een mooie woonlocatie. De woonruimtes zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (tot 28 jaar). Hiermee wordt voorzien in een behoefte om jonge woningzoekenden eigen woonruimte te kunnen bieden. Lees hier meer over de plannen met dit project. Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere de Alliantie, Gemeente Amersfoort, het Leger des Heils, Kwintes en de Tussenvoorziening.
 

Veel aanmeldingen

Voor deze tijdelijke woonruimtes waren we op zoek naar jonge bewoners (tot 28 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Hier is massaal op gereageerd en hebben we een selectie gemaakt van jongeren die begin november hun woonruimte betrekken. 

Toekomst

Op dit moment hebben we helaas geen woonruimte beschikbaar op deze locatie, alle woonplekken zijn inmiddels ingevuld. In de toekomst komen er vast woonruimtes beschikbaar doordat huidige bewoners hun woonruimte verlaten. Heb je interesse om op de wachtlijst te komen, vul dan onderstaand contactformulier in.

In het kort

  • Vanaf 1 november 2018, de start van het creëren van een woongemeenschap, bieden wij woonruimtes aan op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet);
  • Jongere hebben een eigen nette kamer;
  • De bewoners maken gebruik van een gezamenlijke ruime woonkamer, keuken, badkamer en wasmachine;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
  • De maandelijkse kosten zijn circa €350,- inclusief gas, water en licht;
  • Het station Schothorst bevindt zich op loopafstand;
  • Het pand ligt in een dynamische omgeving vlakbij oa het ROC Midden Nederland.
Heb je interesse en/of wil je meer informatie?

Heb je interesse om op de wachtlijst te komen? Laat hieronder je gegevens achter.

Naam*

E-mailadres*

Geboortedatum*

(Mobiel) telefoonnummer*

Vragen en/of opmerkingen

 

Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor woon- of werkruimte.

 

[recaptcha]

 

De velden met een * zijn verplichte velden.