Tijdelijke woonruimte beschikbaar voor jongeren in het gezellige Amersfoort

Medio november krijgen wij tijdelijke woonruimtes beschikbaar in een voormalig kantoorpand. Deze unieke locatie op industrieterrein De Hoef wordt getransformeerd naar een mooie woonlocatie. De woonruimtes zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (tot 28 jaar). Hiermee wordt voorzien in een behoefte om jonge woningzoekenden eigen woonruimte te kunnen bieden. Lees hier meer over de plannen met dit project. Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere de Alliantie, Gemeente Amersfoort, het Leger des Heils, Kwintes en de Tussenvoorziening.
 

Wij zoeken jou!

Voor deze tijdelijke woonruimtes zijn wij op zoek naar jonge bewoners (tot 28 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie.
Samenwonen en samen (be)leven: vind jij het leuk om iets te doen voor een ander? Dan zoeken wij jou. Samen een wandeling maken, een dansles geven of samen een uurtje sporten? Betrokkenheid staat hier centraal.
De gezamenlijke ruimtes in het pand bieden alle bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen.

Jouw eigen woonruimte

Je hebt je eigen kamer van ca. 20 m2 die je naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken, badkamer en de wasmachine deel je met andere bewoners. Ook deel je een gezamenlijke ruime ‘woonkamer’ waar je bijvoorbeeld samen kunt eten of lekker kunt relaxen.

In het kort

  • Vanaf 1 november 2018, de start van het creëren van een woongemeenschap, bieden wij woonruimtes aan op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet);
  • Je hebt een eigen nette kamer;
  • Je maakt gebruik van een gezamenlijke ruime woonkamer, keuken, badkamer en wasmachine;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
  • Je maandelijkse kosten zijn circa €350,- inclusief gas, water en licht;
  • Je kunt snel verhuizen, de woonruimte is per direct beschikbaar;
  • Het station Schothorst bevindt zich op loopafstand;
  • Het pand ligt in een dynamische omgeving vlakbij oa het ROC Midden Nederland.

Meer informatie

Heb je interesse in een kamer? Laat je gegevens achter, dan nemen we medio oktober 2018 contact met je op.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we contact met je op.

Naam*

E-mailadres*

Geboortedatum*

(Mobiel) telefoonnummer*

Vragen en/of opmerkingen

 

Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor woon- of werkruimte.

 

 

De velden met een * zijn verplichte velden.