Over enkele maanden beschikbaar, verschillende studio’s in het gezellige Amersfoort

Over enkele maanden krijgen wij meerdere leuke studio’s beschikbaar. Deze locatie, voormalig zorgcomplex De Liendert, wordt getransformeerd naar een gemengd wonen locatie. De Liendert ligt op loopafstand van enkele winkels, het openbaar vervoer is goed bereikbaar en ligt op korte fietsafstand van het centrum. De studio’s zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (tot 35 jaar). Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere Portaal, Gemeente Amersfoort, Leger des Heils, Kwintes, de Tussenvoorziening en Sovee.

Doelgroep

Voor deze tijdelijke woonruimtes zijn we op zoek naar jonge bewoners (tot 35 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk. Regelmatig organiseren wij samen met bewoners activiteiten en wordt er gevraagd een steentje bij te dragen.

Contract

We bieden de studio’s in eerste instantie aan op basis van bruikleen. De prijs per ruimte bedraagt € 254,25 per ruimte per maand. De genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en elektra. Let op! De bruikleencontracten worden op termijn omgezet naar een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat het inkomen niet hoger dan € 38.035,- mag zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen. Vraag deze tijdig aan, het kan enkele werkdagen duren. Zonder deze verklaring kunnen we geen bezichtiging inplannen.

In het kort

  • Wij bieden de studio’s in de eerste fase aan op basis van bruikleen, later worden de contracten omgezet naar een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet;
  • Bewoners hebben een nette kamer met eigen badkamer en keukenblok. Ook is er een fietsenkelder aanwezig;
  • Ook maken de bewoners gebruik van een gezamenlijke leefkamer en keuken;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
  • De maandelijkse kosten zijn € 254,25 inclusief gas, water en elektra.

Interesse?

Heb je interesse in een studio op deze locatie, vul dan onderstaand interesseformulier in. Vermeld bij opmerkingen duidelijk waarom jij een geschikte bewoner bent voor dit project, wat zou jij willen bijdragen, waar kun jij het verschil maken? Zonder motivatie nemen we je inschrijving niet in behandeling.

Naam*

E-mailadres*

Geboortedatum*

(Mobiel) telefoonnummer*

Vragen en/of opmerkingen

 

Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor woon- of werkruimte.

 

 

De velden met een * zijn verplichte velden.