Over enkele maanden beschikbaar, verschillende studio’s in het gezellige Amersfoort

Over enkele weken krijgen wij meerdere leuke studio’s beschikbaar. Op dit moment hebben we hiervoor voldoende aanmeldingen ontvangen. Heb jij interesse om op de wachtlijst te worden geplaatst vul, schrijf je dan in via onze site. Zodra er woonruimte beschikbaar komt nemen we contact met je op.

Deze locatie, voormalig zorgcomplex De Liendert, wordt getransformeerd naar een gemengd wonen locatie. De Liendert ligt op loopafstand van enkele winkels, het openbaar vervoer is goed bereikbaar en ligt op korte fietsafstand van het centrum. De studio’s zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (tot 28 jaar). Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere Portaal, Gemeente Amersfoort, Leger des Heils, Kwintes, de Tussenvoorziening en Sovee.

Doelgroep

We zoeken voor dit project jonge bewoners (tot 28 jaar) met een binding met de stad Amersfoort (wonen-werken-studie) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk. Regelmatig organiseren wij samen met bewoners activiteiten en wordt er gevraagd een steentje bij te dragen.

Contract

We bieden de studio’s in eerste instantie aan op basis van bruikleen. De prijs per ruimte bedraagt € 260,- per ruimte per maand. De genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en elektra. Let op! De bruikleencontracten worden op termijn omgezet naar een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat het inkomen niet hoger dan € 39.055,- mag zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen.

In het kort

  • Wij bieden de studio’s in de eerste fase aan op basis van bruikleen, later worden de contracten omgezet naar een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet;
  • Bewoners hebben een nette kamer met eigen badkamer en keukenblok. Ook is er een fietsenkelder aanwezig;
  • Ook maken de bewoners gebruik van een gezamenlijke leefkamer en keuken;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
  • De maandelijkse kosten zijn € 260,- inclusief gas, water en elektra.