In een monumentaal pand in Veenendaal is bedrijvenverzamelgebouw ‘Het Ambacht’ gevestigd. Hier huur je een unieke kantoorruimte die voldoet aan jouw wensen. Of het nu een enkele kamer is voor 1 of 2 personen, meerdere kamers voor een team of zelfs een hele gang voor jouw bedrijf. ‘Het Ambacht’ biedt een bruisende en creatieve werkomgeving.

‘Het Ambacht’ biedt een bruisende en creatieve werkomgeving. Zoek jij een inspirerende kantoorruimte?

In een monumentaal pand in Veenendaal is bedrijvenverzamelgebouw ‘Het Ambacht’ gevestigd. Hier huur je een unieke kantoorruimte die voldoet aan jouw wensen. Of het nu een enkele kamer is voor 1 of 2 personen, meerdere kamers voor een team of zelfs een hele gang voor jouw bedrijf. Het Ambacht is dé plek om andere ondernemers te ontmoeten, samen te werken en elkaar te versterken. Al vanaf €300,- per maand exclusief btw huur je hier een eigen kantoorruimte met een flexibel contract (vanaf 3 mnd), je kan dus groeien en krimpen zoals het jou uitkomt. Het gebouw beschikt over een representatieve entree met een bedrijfsnamenbord en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Naast je eigen kantoor kun je gebruik maken van:

  • Algemene spreekkamers;
  • Presentatieruimte;
  • Internet;
  • Aanwezig meubilair (tegen meerprijs).

Het Ambacht is goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Voor uitgebreide informatie, download de brochure van Het Ambacht.

Voor meer informatie neem contact op met oost@gapph.nl en/of schrijf je in als zoeker.