Verschillende appartementen beschikbaar

Ben je op zoek naar woonruimte in Amersfoort omdat je wilt samenwonen met een vriend of vriendin? Per direct hebben we leuke appartementen beschikbaar. Op dit moment hebben we hiervoor voldoende aanmeldingen ontvangen. Heb jij interesse om op de wachtlijst te worden geplaatst vul, dan onderstaand interesseformulier in. Zodra er woonruimte beschikbaar komt nemen we contact met je op.

Wat bieden wij je?

Je krijgt je eigen woonkamer en 1 of 2 slaapkamers. Ook heb je een eigen badkamer, keukenblok, CV-ketel en fietsenstalling. Kortom, leuke ruimtes om je eigen plek te maken. De ruimtes variëren tussen de 30m2 en 50m2. We bieden de appartementen op basis van bruikleen aan. De prijs per ruimte bedraagt € 91,- per persoon per maand. Twee personen betalen € 72,50 per persoon per maand. De genoemde bedragen zijn exclusief servicekosten (ca. € 18,-) en exclusief gas, water en elektra. Let op! De bruikleencontracten worden op termijn omgezet naar een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat het (gezamenlijk) inkomen niet hoger dan € 38.035,- mag zijn. De prijs per ruimte bedraagt tussen €350,- en €400,- exclusief gas, water, elektra en servicekosten.

De appartementen in de wijk Kruiskamp liggen op loopafstand van een supermarkt, winkels en een snackbar. Ook het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken.

Vul onderstaand interesseformulier in als je op de wachtlijst wilt komen. We nemen contact met je op als er een ruimte beschikbaar komt.

Naam*

E-mailadres*

Geboortedatum*

(Mobiel) telefoonnummer*

Vragen en/of opmerkingen

 

Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor woon- of werkruimte.

 

 

De velden met een * zijn verplichte velden.